Word vriend als...

Word vriend als...

Word vriend als...

De cliënten en medewerkers van Agathos hebben uw steun hard nodig!

   
Bid mee

“Een krachtig gebed van een rechtvaardige brengt veel tot stand.” (Jacobus 5:16) Als christelijke organisatie hechten wij waarde aan de kracht van het gebed. We doen ons werk van harte, geïnspireerd door Jezus Christus en de christelijke geloofstraditie. We weten ons afhankelijk van wat God geeft: kracht, wijsheid, energie en liefde. Bid en dankt u mee? Dat stellen we zeer op prijs. Lees hier de gebedspunten.

Leef mee (vriendennieuwsbrief)

Vriend worden kost niet direct geld. U kunt uw vriendschap al tonen door met ons mee te leven en u in te schrijven voor onze (digitale) nieuwsbrief. Twee keer per jaar ontvangt u dan informatie over onze activiteiten, projecten en mooie verhalen van vrienden. Uw betrokkenheid stellen we zeer op prijs!

Inschrijven voor de nieuwsbrief 

 

Word vriend:

  • Bid mee
  • Leef mee
  • Doe vrijwilligerswerk
  • Word donateur
  • Schenk uw nalatenschap 
  • Word ambassadeur
Word vrijwilliger

Een vriend die omkijkt naar een ander is van grote waarde. Als vrijwilliger of mantelzorger dragen we als samenleving bij aan het welzijn van onze medemens. Word vrijwilliger en help bij een koffiemoment, ga met ouderen de natuur in op de duo- of rolstoelfiets, doe samen een klusje of boodschap of maak gewoon een gezellig praatje. Van jong tot oud, iedereen is welkom als vrijwilliger. Het kost weinig tijd, maar als vriend van Lelie zorggroep krijgt u er grote dankbaarheid voor terug! Klik hier voor meer informatie. 

Word donateur

Elke gift, groot of klein, helpt om meer mogelijk te maken voor cliënten en medewerkers van Lelie zorggroep, als aanvulling op de dagelijkse zorg. Onze activiteiten kosten geld en daarom zijn we dankbaar voor onze donateurs die helpen om ons werk mogelijk te maken. U kunt zelf kiezen of u eenmalig, maandelijks of jaarlijks wilt doneren aan Vrienden van Agathos. Bij de donatie kunt u een bestemming van de gift toevoegen zoals een verpleeghuis, palliatief centrum of divisie van Lelie zorggroep. Maak uw eenmalige of periodieke gift over via dit formulier. Of doneer hier direct voor een specifiek project. Natuurlijk kunt u ook geld overboeken naar NL19 RABO 0189 7456 81 t.n.v. Vrienden van Lelie zorggroep.

Steun ons met uw nalatenschap

Nalatenschap is geen makkelijk onderwerp. We denken niet graag na over ons levenseinde. Toch kan het zinvol zijn om te bedenken hoe we na het leven nog van betekenis kunnen zijn, bijvoorbeeld door iets aan anderen of een goed doel na te laten. U kunt ervoor kiezen om Vrienden van Agathos op te nemen in uw testament. Hiermee kunt u uw dankbaarheid voor ontvangen zorg tonen of uw idealen voort laten leven. U geeft hierbij uw eigen wensen aan, zoals voor welk doel of welke woonzorglocatie de nalatenschap bestemd is. Lees meer over nalaten aan Vrienden van Agathos op vriendenvanagathos.nl/nalatenschap

Word ambassadeur

Word ambassadeur van Vrienden van Agathos en draag bij aan het verbeteren van de zorg en ondersteuning van kwetsbare groepen in onze samenleving! Als ambassadeur kunt u helpen om de missie en visie van de vriendenstichting te verspreiden en te ondersteunen.