Prinsessenhof | Nieuw woonkamermeubilair

Prinsessenhof | Nieuw woonkamermeubilair
0,-

opgehaald

Prinsessenhof | Nieuw woonkamermeubilair

Locatie Prinsessenhof heeft uw hulp nodig! Het woonkamermeubilair, dat al meer dan 10 jaar intensief gebruikt wordt, is toe aan vernieuwing. Denk aan de vele gezellige momenten, goede gesprekken en activiteiten die deze meubels hebben meegemaakt. Helaas heeft een van de banken het kortgeleden begeven, waarbij reparatie ook niet meer mogelijk is.

Waarom nieuw meubilair?

We streven naar een comfortabele en uitnodigende woonkamer voor de bewoners, hun familie en vrienden, en voor onze toegewijde zorgmedewerkers. Daarom willen we graag twee donkergroene banken en een olijfgroene fauteuil aanschaffen. Dit zal een prachtige aanvulling zijn op het stijlvolle interieur in de locatie.

Uw hulp is cruciaal

De kosten voor dit nieuwe meubilair bedragen ongeveer €6.800,00. Deze kosten kunnen niet gedekt worden door het zorgbudget van de bewoners en daarom vragen we om uw hulp. Gunt u de bewoners, hun verwanten en onze zorgmedewerkers nieuwe meubelen? Maak uw bijdrage over via deze pagina. Zo kunnen we samen zorgen voor de realisatie van een warme, gastvrije en vernieuwde woonkamer voor Prinsessenhof. Alvast hartelijk bedankt voor uw bijdrage!